Shqiperia

Vendimi i Gjykatës në Kosovë/ Meta: Gjithmonë kam respektuar Kushtetutën, e rëndësishme të mbizotërojë sjellja europiane

Presidenti Ilir Meta ka komentuar rastin e vendimit të Gjykatës Kushtetuese në Kosovë.

Meta thotë se, ai vetë ka respektuar gjithmonë Kushtetutën dhe e rëndësishme në Kosovë është që të mbizotërojë sjellja europiane ndaj institucioneve.

Gjykata Kushtetuese në Kosovë vendosi pro Thaçit, për t’i dhënë mandatin qeverisës LDK-së dhe koalicionit të krijuar prej saj.

STATUSI I PRESIDENTIT

Lidhur me zhvillimet e fundit në Kosovë, dua të nënvizoj se gjithmonë kam respektuar Kushtetutën dhe institucionet e Republikës së Kosovës, dhe këtë do ta bëj gjithmonë.

Është shumë e rëndësishme që në Kosovë të mbizotërojë sjellja europiane ndaj institucioneve. 🇦🇱🇽🇰

/Tpz

OPINIONE

INTERVISTA