Bota

Vepra Kur’anore u prezantuan në Panairin e Librit të Moskës

Fondacioni i Studimeve Islamike të Rusisë do të paraqesë libra kuranorë dhe fetarë në panairin e ndërkombëtar të librave në Moskë.

Edicioni i 20-të i Panairit të Librit filloi të mërkurën në Shtëpinë Qendrore të Artistëve të Moskës dhe vazhdojë deri më 2 dhjetor.

Rreth 300 botues rusë si dhe ata nga 24 vende të tjera paraqiten librat e tyre të fundit në veprimtarinë kulturore.

Panairi i Librit organizohet çdo vit me mbështetjen e Agjencisë Federale për Shtyp dhe Mass Media (Rospechat).

Fondacioni i Studimeve Islamike të Rusisë Ibn Sina Foundation) do të jetë ndër pjesëmarrësit, duke paraqitur libra në libra të ndryshëm fetarë dhe kuranorë.

Ato përfshijnë një vepër nga Ajetullah Muhammad Ali Taskhiri me emrin Hawl al-Kur’an (Rreth Kur’anit)./ ML