Islamofobi Video

Verdi Morava po vdes ne greve urie ne burgun e Fushe Krujes

Dr. Olsi Jazexhi komenton ne videon me poshte mbi Verdi Moraven, nje musliman te denuar politik ne Shqiperi i cili ka vendosur te veteflijohet meqe ne Shqiperi sistemi i drejtesise i persekuton muslimanet. Dr. Jazexhi e krahason Verdi Moraven me Hafiz Sabri Kocin dhe tregon qe diskriminimi kunder tij behet per qellime politike. Ai tregon per mafien ne burgje, ushqimet e keqija, izolimin dhe kushtet mesjetare ne burgjet shqiptare: