Shqiperia

VIDEO/ Dita e dytë e aksionit, IKMT vijon shembjet në Shkozë për Unazën Lindore të Tiranës

IKMT ka vijuar me ditën e dytë të aksionit të shembjeve në Shkozë për t’i hapur rrugë Unazës Lindore të Tiranës.

Tre ditë më parë IKMT shembi 12 objekte në Shkozë kurse tashmë janë edhe disa të tjera për t’u shembur.

Zona e Shkozës bashkë me Ali Demin dhe Kodrën e Priftit preken nga Loti 3 i Unazës Lindore me një distancë 3.3 kilometra dhe me vlerë 2.33 miliardë lekë.

BW

OPINIONE