Rajoni

VMRO: Maqedonia është në prag të kolapsit ekonomik

Maqedonia është në prag të kolapsit ekonomik për shkak se krimi i kartelit të qeverisë ka uzurpuar interesat shtetërore dhe kombëtare. Njerëzit që kërkojnë ryshfet prej një euro për vëllanë e tyre dhe një euro për kishën, në çdo vend evropian, do të ishin në burg, në vend se të drejtonin një parti apo qeveri. Kriminelët e hequr në krye të një shteti nuk janë një vlerë evropiane, por një garanci për grabitje të përgjithshme të popullit dhe shtetit, thotë VMRO-DPMNE.

“Të gjithë parametrat ekonomik tregojnë gjendjen katastrofike të ekonomisë maqedonase. Nuk ka investime kapitale, rritja e produktit të brendshëm bruto është e barabartë me zero dhe ne jemi dëshmitarë të kompanive që përsëri si në vitet e 90-ta falimentojnë, ndërsa punonjësit mbeten pa bukën e tyre”, vlerëson VMRO-ja.

OPINIONE