Bota Rajoni

Vrasja e Khashoggit, portali publikon fotografitë ekskluzive (video)

Për herë të fundit u pa duke hyrë në konsullatën e Arabisë Saudite në Stamboll më 2 tetor.

Fillmisht gazetari Jamal Khashoggi u raportua si i zhdukur, e më pas u konfirmua edhe vrasja e tij.

Mirëpo, deri tash publiku nuk ka parë asnjë dëshmi që e vërtetonte këtë verzionin e fundit.

Por, Emanuel Demaj, pronar i portalit Kosova.info, po pretendon se i posedon fotografitë  që konfirmojnë vrasjen e masakrimin e tij.

Kronikë nga Qëndresa Bellagoshi.

Vëmendje: Tërheqim vërejtjen shikuesve se pamjet në kronikë janë të rënda për fëmijët dhe për njerëzit shëndetligë.

OPINIONE