Zbulohet krijuesi i Skenderbeut te Labinotit: malesori Gjergj Luca!

Sic edhe pritej, statuja qesharake e heroit shqiptaro-serb, Skenderbeut ne Labinot te Elbasanit po ndertohet nga nje malesor katolik. Sponsori i statujes eshte zbuluar qe eshte dukagjinasi Gjergj Luca. Gjergji i cili merret me peshkim dhe drejton kompanine Rozafa Sea Food tanime ka vendosur te porosise edhe nje statuje per Skenderbeun prane biznesit te tij ne Elbasan.

Skenderbeu i Gjergj Luces mesa duke i sjell nje fije te Dukagjinit Gjergjit i cili ka sponsorizuar kete fytyre te shemtuar ne hyrje te Labinotit. Disa observues te artit pretendojne se surrati qe Gjergji po i jep Skenderbeut te Labinotit i ngjan me shume Skenderbeut te Spiropalit, dmth Edit te gjate te Rilindjes.

Gjergj Luca duke shitur peshk.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne