Bota Islamofobi

Zionistët godasin imamin e Kudsit (video)

Ushtria agresore e regjimit zionist të Izraelit sot e vazhdoi terrorin e saj jo vetëm ndaj palestinezëve të Jeruzalemit por edhe ndaj klerikëve më të mëdhenj të këtij qyteti. Zionistët, pasi e rrethuan me forca të shumta Xhaminë e shenjtë Aksa, hynë brutalisht brenda saj duke përdor një dhunë çifute të pa parë.

Si pasojë e futjes së çizmës së ushtarit çifut dhe terrorit të ushtruar brenda Xhamisë Aksa, vendi i tretë më i shenjtë i Islamit, nuk u kursye as Imami i kësaj Xhamie të bekuar. Dhuna dhe terrori që ushtarët zionistë përdorën ndaj banorëve autoktonë palestinezë të pafajshëm dhe ndaj klerikut të madh të Kudsit duket edhe në këto pamje filmike të paraqitura në videon më poshtë.

OPINIONE