10 gjëra të pabesueshme të cilët së shpejti do të ndodhin në rast se nuk e ndalojmë ngritjen e tiranisë dhe nënshtrimin e njerëzimit

Marshi i tiranisë ka filluar. E keni parë këtë çdo ditë në izolim për shkak të Covidit, censurës të cilën e ka sponsoruar qeveria dhe kufizimeve financiare bankare me paratë e juaja.Në këtë analizë do të përshkruaj 10 gjëra të pabesueshme të cilat me siguri do të ndodhin në rast se nuk e ndalojmë ngritjen e tiranisë dhe nuk e kthejmë privatësinë tonë, dinjitetin tonë dhe ardhmërinë tonë. Njerëzimi tani po përballet me zgjidhjen kyçe: ose të zgjedhim rrugën e nënshtrimit të tërësishëm nën diktaturën autoritare tekno-fashiste, ose në vend të tyre do të zgjedhim lirishtë decentralizimin e financave, lirinë e shprehjes, racionalizmin dhe sundimin e ligjit.
10 pasoja makthi në rast se nuk e parandalojmë tiraninë
1. Të gjitha kriptovalutat, ari dhe argjendi do të ndalohen.Të gjitha transakcionet finaciare do të kalojnë nëpërmes sistemeve të centralizuara të kontroollit të regjimit, duke përfshirë edhe CBDC-në. Nga ju do të ju kërkojnë që të merrni pjesë në CBDC, ashtu që të paguani tatimet, të bleni ushqime dhe të pranoni të ardhurat themelore universale. Të gjitha blerjet e juaja do të jenë të kufizuara dhe të mbikëqyrura, për t’u formësuar sjellja e juaj.
2. Mundësia e juaj e blerjes së ushqimit(sidomos mishit) do të jetë seriozisht e kufizuar në bazë të rezultatit të juaj në përputhshmëri me kushtet klimatike dhe kulturore. Do të jeni të kufizuar në kufirin e kalorive të produkteve ushqimore të lejuara, e çdo ushqim i cili konsiderohet se nuk është në përputhje me propagandën klimatike (djathi, mishi dhe qumështi) do të jetë i kufizuar.
3. Duhet të përshtateni kërkesave narrative të regjimit, ndërsa në rast se regjimin ndryshon qëndrimin e vet për çdo gjë, duhet në mënyrë retroaktive të përshtatni të gjitha shkrimet, videoregjistrimet, postimet në rrjetet sociale të mëparshme, narrativave të reja ose në të kundërtën do të përballeni me dënim.
4. Do t’ju ndalohet të kultivoni ushqimin, të grumbulloni farat ose të mbani pula pa lejen e qeverisë, prej juve do të kërkohet që të shfrytëzoni farën gjenetike të modifikuar dhe vazhdimist të vaksinoni kafshët e juaja shtëpiake.
5. Do t’ju ndalohet tërësisht blerja e armëve të zjarrit, municionit, thikave, jelekëve balistike ose çfarëdo send tjetër për vetëmbrojtje, duke ju lënë në mëshirën e shtetit joligjor i cili shpërndan policinë dhelejon kriminelët edhunshëm.
6. Shteti do t’ju rrëmbejë dhe sakatojë fëmijët e juaj për të kryer “ndryshimin e gjinisë“, e në rast se kundërshtoni do të akuzoheni për vepra penale të abuzimit të fëmijëve. Kjo së shpejti do të jetë ligj në Kaliforni të SHBA-ve.
7. Prej juve do të kërkojnë që në shtëpinë e juaj të instaloni rrjetin e video kamerave dhe mikrofonave nën kontrollin e qeverisë, për të qenë të sigurtë se nuk flitni diq që është në kundërshtim me“faktet“ të cilat regjimi i proklamon. Sistemet e inteligjencës artificiale do të monitorojnë bisedat dhe aktivitetet e juaja, dhe pastaj do të ju paraqesin agjencioneve qeveritare në rast se shmangeni nga niveli i nevojshëm i bindshmërisë së juaj ndaj qeverisë.
8. Do të ju ndalohet blerja e veturave me benzin apo dizel, ndërsa në të njëjtën kohë shpenzimi i juaj i energjisë elektrike do të jetë rreptësisht i kufizuar sipas klimës dhe kulturës së juaj. Me fjalë tjera, në rast se dëshironi të mbushni makinën dhe të shkoni diku, do të duhej të jeni tërësisht të nënshtruar narrativit të regjimit, përndryshe kurrë nuk do të keni kilovat orë të mjaftueshëm në dispozicion për mbushjen e veturës së juaj elektrike. Transportin do të mund të shfrytëzojnë vetëm ata të cilët do të përsërisin gënjeshtrat qesharake të regjimit si p.sh.“mashkulli mund të bëhet femër“.
9. Me gjasë do t’ju zëvendëson sistemi AI(inteligjenca artificiale) ose robotët për automatizim, të cilët do të ju marr përsipër punën e juaj aktuale. Në rast se largoheni nga puna, do të vendoseni në sistemin e „përfitimeve“ të ardhurave universale themelore, dhe do të jeni në tërësi në trend me të gjitha kërkesat për vaksinim, pa marr parasysh sa kërkohet( si dhe pa marr parasysh për sigurinë e tyre). Në të vërtetë për të përfituar të ardhurat themelore universale, dhe për të siguruar ushqim të mjaftueshëm që të mos vdisni nga uria, do të jeni të detyruar që të nënshtroheni vetëvrasjes medicinale të cilën e sponsoron qeveria nëpërmes vaksinave të vazhdueshme. Që të jetoni, me fjalë tjera, duhet të dorëzoheni që shteti dalëngadal t’ju vras.
10. Benifitet shtesë të ardhruave themelore universale(rrogat) do të ipen individëve të cilët vullnetarisht lejojnë“kreditorëve të fakteve“ dhe“zbatuesve të sigurisë publike“ qasje të pakufizuar mikrofonave dhe kamerave në pajisjet e tyre mobile në kohën reale. Kjo qytetarët e thejshtë do t’i shndërrojë në makinat lëvizëse të spiunazhit të cilët do të pastrojnë tërë ambinetin audio dhe video nga mjedisi i tyre i afërt. Për arritjen e kësaj është e nevojshme shpejtësia 5G e komunikimit, ndësa kur“rrobat e mençura“ bëhen realitet, mikrofonat dhe kamerat do të jenë vendosura në këmisha, xhaketa, kapela dhe veshje tjera, duke dërguar sinjale audio dhe video në kohën reale auditorëve shtetëror të cilët do të përdorin analitikën e AI(inteligjencës artificiale) për përgatitjen e transkripteve dhe gjenerimve të fjalëve kyçe të cilët mund të kërkohen për “shkelje të folurit“ të cilët do të rezultonin me dënime të rrepta. Kjo do të thotë se mund t’ju spiunon kush do qoftë, kudo, kurdo, madje edhe vetëm po të ecni trotuarit ose të flisni në restoran. Shtrirja e regjimit do të jetë e pakufizuar.
Autor: Mike Adams
Burimi: epoha.com.hr
Përktheu: Faik Miftari

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne