EtiketeVaksina

Opinion

DEXHALLI DHE VAKSINA..!

 Savash VELIU Nga paralajmërimet e Muhammed Mustafasë është bërë me dije se në ‘’Ahir Zaman’’ do të dal ai Mesihu i rrejshëm DEXHALLI që tani veç ka dalur...

Bota Opinion Shkence

OBSH-ja, pandemia dhe vaksina

Shumë palogjikshmëri, shumë qëndrime kontradiktore nga ana e Organizatës Botërore të Shëndetësisë(OBSH-ja), mosrespektimi i parimeve të gjertanishme për...

Opinion

Pro et contra vaksinës anti COVID-19

Av. Faik MIFTARI Po bëhet 1 vit nga paraqitja  e korona virusit COVID-19 në Vuhan të Kinës, i cili  u përhap gati në tërë globin tokësor. Pas një viti...

Bota Opinion

A ka lidhje vaksina me kancerin?

Nga: Landee Martin “Kjo vaksinë nuk është vlerësuar për potencialet e saj kancerogjene, mutagjene ose dëmtimin e fertilitetit”. Kjo frazë ose një e...