February 10, 2018

Izraeli hoqi dorë shpejt

Regjimi izraelit i cili kërkoi ndihmë nga Amerika dhe Rusia për të ulur tensionin, pas uljes së një avioni ushtarak nga ana e ushtrisë siriane,

Read More