August 8, 2023

Neokolonializmi francez!

Gjatë gjysmëshekullit të kaluar, Franca ka udhëhequr 67 grusht shteti ushtarak në 26 vende të kontinentit të errët. 16 prej tyre janë vende ku ndikimi

Read More

Larg duart nga parku!

“Lëvizja Bashkë”, e drejtuar nga Arlind Qori ka paralajmëruar sërish protestë për të kundërshtuar ndërtimin e kullës 60 katëshe pas Teatrit Operas dhe Baletit. Përmes

Read More