Video tronditëse, gruaja jeton në mjerim, por “sistemi” i hoqi ndihmën ekonomike

Shembujt e mjerimit si në videon më poshtë, zyrtarët e Shërbimit Social Shëndetësor i justifikojnë me një marzh gabimi që ka “sistemi” kompjuterik, që tani përzgjedh se kush do të marrë ndihmë ekonomike dhe kush jo.

“Sistemin” kryeministri Rama e ka quajtur “të ftohtë”, ndërkohë që opozita ka sjellë dhjetëra raste që janë qartësisht pjesë e marzhit të gabimit.

Një prej tyre është në videon që ka shpërndarë në Facebook, ish kryeministri Sali Berisha, ku tregohet mjerimi i dy të moshuarve në Maqellarë:

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne