7 vite nga protesta e muslimaneve kosovare kunder katolicizmit-laik te Prishtines

Si sot 7 vite me pare muslimanet e Kosoves, protestuan kunder regjimit laik-katolik qe NATO ka instaluar ne Prishtine. Ne protesten e 7 viteve me pare qytetaret e Kosoves protestuan ne mase kunder juntes anti-muslimane te Prishtines, e cila ndersa katolicizon Kosoven, diskriminon muslimanet.

Keto foto kujtojne revolten e qytetareve muslimane kosovare kunder islamofobise dhe racizmit te regjimit te Hashim Thacit dhe Enver Hoxhajt i cili ne ate kohe nisi nje regjim aparteidi kunder grave me shami. Fotot me poshte flasin me shume:

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne