Shqiperia

74-vjetori i çlirimit të Tiranës, komunistët me foto të Enver Hoxhës

Me foto të diktatorit Enver Hoxha në duar, komunistët kanë përkujtuar sot 74-vjetorin e çlirimit të Tiranës.

Ata u mblodhën te monumenti i “Ushtarit të Panjohur”, ku vunë kurora me lule dhe nderuan me grusht.

Kjo nuk është hera e parë, pasi në çdo festë komunistët kryejnë nderime e homazhe me foton e diktatorit.