Bota Opinion

A ka lidhje vaksina me kancerin?

Nga: Landee Martin

“Kjo vaksinë nuk është vlerësuar për potencialet e saj kancerogjene, mutagjene ose dëmtimin e fertilitetit”.

Kjo frazë ose një e ngjashme mund të gjendet në çdo pako të paketës së vaksinave dhe duhet të jetë justifikim për çdo person për të ulur vaksinimin. Megjithatë, mjekëve nuk u kërkohet të japin pëlqimin e plotë të informuar lidhur me vaksinat dhe shumica e njerëzve i besojnë verbërisht mjekëve të tyre.

Duke marrë parasysh që orari i rekomanduar i vaksinës është trefishuar në Shtetet e Bashkuara gjatë tridhjetë viteve të fundit, prindërit kanë filluar të vënë në pikëpyetje nëse kjo është e nevojshme apo e vlefshme për fëmijët e tyre.
Në vitin 1983, fëmijët pranuan deri në 23 doza të tetë vaksinave para moshës 18 vjeç. Sot fëmijët marrin deri në 69 doza prej 16 vaksinash të ndryshme, të gjitha të dhëna nga mosha tetëmbëdhjetë vjeç.

Përputhjet me programin gjithnjë e në rritje të vaksinave janë shkalla e lartë e sëmundjeve kronike tek fëmijët, duke përfshirë kancerin, i cili tani është shkaku kryesor i vdekjes nga sëmundja.

Autoritetet qeveritare refuzojnë të pranojnë ndonjë lidhje midis kancerit dhe vaksinimit, por mund të injektojnë kimikate toksike në mënyrë të përsëritur tek fëmijët tanë, veçanërisht në intervale kritike duke shkaktuar kancer në kaq shumë persona?

Përbërësit e toksikë të vaksinave, që duhet të njihni

Formaldehidi – Ekzistojnë dëshmi të mjaftueshme nga studimet e kancerit tek njerëzit që provojnë efektet kancerogjenetike të këtij përbërësi. Si Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit (EPA) dhe Agjencia Ndërkombëtare për Kërkimin e Kancerit pranojnë se formaldehidi është një kancerogjen i njohur.
Miliona fëmijë marrin injeksione çdo vit, që përmbajnë këtë përbërës toksik.
A është rastësi që formaldehidi është shoqëruar me leuçemi dhe se numri një i kancerit tek fëmijët është leuçemia?

Merkuri është në shumë vaksina – Merkuri është një kancerogjen i njohur dhe për shumë vite fëmijët kanë marrë deri në 237 mikrogramë (mcg) nga vaksinat gjatë dy viteve të para të jetës.
Një lepur do të ngordhe nëse merr 35 mcg zhiva.

Thimerosal, i cili është në shumë vaksina, është një përbërës që përmban merkur, që është 50 herë më shumë toksik se merkuri i thjeshtë! CDC pretendon se ka hequr “shumicën” e thimerosal nga vaksinat e zakonshme pediatrike, duke lënë vetëm pak gjurmë.
Nuk ka sasi të sigurtë të merkurit të krijuar për njerëzit dhe megjithatë, fëmijët marrin vaksinat e kombinuara që mund të krijojnë merkuri në trup dhe të shkaktojnë probleme të mundshme.

Alumini- Administrata e ushqimit dhe drogës (FDA) ka miratuar aluminin për përdorim si një ndihmës në vaksinat e njeriut për të rritur përgjigjen imune. Alumini është i dëmshëm për të gjitha format e jetës.
FDA kufizon dozën në 0.85 miligram për vaksinë për të minimizuar ekspozimin; por fëmijët marrin vaksina të tjera në të njëjtën kohë që gjithashtu përmbajnë alumin.
Akademia Amerikane e Pediatrisë pranon se alumini ndërhyn me shumë procese qelizore dhe metabolike në sistemin nervor të trupit dhe në indet.

Ekspozimi i përsëritur ndaj aluminit mund të ketë efekte dëmtuese dhe megjithatë fëmijët marrin injeksione të përsëritura gjatë kohës së rekomanduar të vaksinës. Studimet me minj kanë treguar një rritje të përkohshme të niveleve të aluminit në indet e trurit. Alumini është gjithashtu gjerësisht i lidhur me kancerin e gjirit.
Çfarë është Polysorbate 80? – Polysorbate 80 është një substancë toksike që nuk duhet të prekë ose të vendoset në lëkurë, aq më pak të injektuar, por megjithatë është në vaksina. Studimet me minjtë e laboratorit tregojnë se Polysorbate 80 ka të dy efektet kancerogjene dhe të infertilitetit.

Megjithatë, është ironike që ky përbërës kancerogjenik është gjetur si në vaksinën e kancerit Merck, Gardasil dhe përdoret gjithashtu në kimioterapinë që u jepet pacientëve me kancer.

ADN-ja rekombinante – Duke folur për Gardasilin, ADN-ja e modifikuar gjenetikisht HPV, e cila ishte bashkangjitur fort në alumin, u gjet në mostrat e gjakut të një vajze 13 vjeçare, e cila u bë kronike e sëmurë pas dozës së saj të tretë të vaksinës. A mund të shkaktojë ADN-ja rekombinante HPV mutacione të qelizave njerëzore dhe kancer?

Ndërsa kërkimi për arsyen pse vajzat adoleshente vuanin pasoja të tilla të rënda anësore pas marrjes së vaksinës Gardasil, Dr. Sin Hang Lee, nga Sane Vax, zbuloi se vaksina ishte e kontaminuar me rDNA të Papillomavirusit Njerëzor. Kjo rDNA nga të dyja llojet e HPV në vaksinë u lidhën fort me ndihmësin e aluminit. Kjo tani arrin nivelin e një “rreziku biologjik”. Kjo rDNA nuk është e natyrshme dhe modifikohet gjenetikisht. Tani vajzat që kanë marrë vaksinën e ndotur, kanë ADN-në njerëzore, si dhe gjenetikisht inxhinier të ADN-së virale në trupat e tyre. Kur ADN-ja rekombinante futet në një qelizë njerëzore, mund të qëndrojë përgjithmonë dhe të shkaktojë mutacione; rezultatet mund të jenë katastrofike.

SV40 (Simian Virus) Përgjegjës për Rastet e Kancerit – Në vitet 1950, qelizat e veshkave Rhesus Monkey që përmbajnë SV40 u përdorën për të rritur virusin e poliomelitit. Dr. Maurice Hilleman, një shkencëtar i njohur, i cili zhvilloi programin e vaksinës së Merck dhe dhjetra vaksina, bëri publikime të befasishme se Merck kishte injektuar këtë virus të rrezikshëm tek njerëzit në mbarë botën.

Edhe pasi qeveria amerikane e dinte për ndotjen, thuhet se vazhdonin të injektonin fëmijët me vaksinën e ndotur deri në vitet 1990.
SV40 dihet se shkakton lloje të ndryshme të kancerit në kafshët laboratorike duke përfshirë mesotheliomas, limfomat dhe kanceret e trurit.

Një studim në The New England Journal of Medicine, zbuloi se nënat që morën vaksinën polio të Salk kishin tumor të trurit në një normë “13 herë më të madhe” sesa nënat që nuk morën vaksinë!

Si mund të ndërtoni imunitetin dhe ndoshta të dëmtoni vaksinën e kundërt

Kushdo që është injektuar me vaksina, (që është shumica e njerëzve) mund të ketë dëmtime.

Sipas paketave të vaksinave, një listë e efekteve anësore përfshin: konfiskimet, astmën, diabetin, ekzemën, alergjitë, sëmundjet auto-imune, autizmin dhe shumë të tjera. Ka shumë studime që lidhin vaksinat me artritin, mosfunksionim kronik njohës, ndryshime në sjellje, aftësi të kufizuara në mësim, dëmtime të funksionit motorik, autizëm dhe kancer.

Shumë njerëz pohojnë se kanë ndryshuar dëmtimin nga efektet e vaksinave duke përdorur terapi natyrore si chelation, balta bentonite, homeopati dhe agjërimi.

Është shumë më mirë për të mbështetur trupin përmes të ushqyerit dhe shtojcave natyrore se sa për të injektuar patogjene dhe toksina të dëmshme në të.
Ushqimi i një diete të pasur me fruta dhe perime të freskëta organike së bashku me pushim adekuat, ujë të pastër, kohë e mirë, stërvitje dhe minerale do të cojnë në mbajtjen e sistemit imunitar të fortë.

Në fund të ditës, një sistem imunitar i fortë, i shëndetshëm, i pastër dhe i paprekur do të luftojë më shumë sëmundje, duke përfshirë kancerin.

Kimikatet toksike nuk kanë vend brenda trupit të njeriut dhe sa më shpejt që institucioni mjekësor ta pranojë këtë, aq më shpejt do të shohim një përparim shëndetësor në vend të një regresioni të vazhdueshëm. Ne duhet të ndalojmë duke shtuar karburant në zjarr me gjithnjë e më shumë vaksina.

Për fat të keq, mjekësia alopatike dhe shumë autoritete qeverisëse kanë miratuar atë që duket të jetë një plan vaksinimi gjithnjë e në rritje, i cili ka qenë një fatkeqësi ndaj sistemit imun dhe ka dëmtuar shëndetin e së paku dy gjeneratave, të gjitha për hir të fitimit.

Burimi: Global research/ Gazeta impakt