Shqiperia

Algert Skenderi shan Mero Bazen si Mero Haleja pasi komenton sulmin kundër Mehmet Fatihut

Algert  Skenderi ka sharë Mero Bazen duke e quajtur Mero Haleja, dhe shkak ishte një shkrim në GazetaTema.

Është folur për 100 vjet më parë kur ishin dy forca të mëdha në trojet tona ato vite, Perandoria Serbe që u shpartallua nga shqiptarët që ju bashkuan Osmanëve dhe Perandoria Osmane që erdhi në Ballkan me ftesë të Karl Topisë.

Në një farë mënyre Skenderi ka kërkuar llogari Mero Bazes se pse nuk thotë se ushtria e Mehmet Fatihut ishte me shumicë shqiptare.

Ja statusi i Algert Skenderi:

Po pse nuk e thua se ushtria e Mehmet Fatihut ishte me shumicë shqiptare o Mero haleja, Mero këllira, Mero gëlbaza, Mero qëni, Mero plehra, Mero kurva, Mero shurra, Mero muti, Mero hajduti.
Ishin dy forca të mëdha në trojet tona ato vite, Perandoria Serbe që u shpartallua nga shqiptarët që ju badhkuan Osmanëve dhe Perandoria Osmane që erdhi në Ballkan me ftesë të Karl Topisë 100 vjet para Skënderbeut.
Skënderbeu ishte me dajallarët e vet, ndërsa Hamza Kastrioti ishte me xhajallarët e vet Perandorinë Osmane. Është çështje këndvështrimi se kush është heroi e kush tradhëtari, ose na dalin të dy këlysha kurve e Tradhëtarë, ose Hamza Kastrioti ishte burrë me virtyte siç i ka hije Shqiptarit, që e dinte se kush do sundonte për 500 vjet të tjera dhe u bë me Perandorinë Osmane, ndërsa Gjergji qorr e tradhëtar e bukëshkelur e dezertor që kafshoi dorën që e ushqeu dhe dezertoi pikërisht në Luftën e Nishit ku ishte kundra Dajallarëve të tij serbë e nuk dezertoi në luftë kundra shqiptarëve. Sot shqipet po i puthin Bythën Europës ti pranojë dhe Europa as për yzmeqarë nuk i do. E imagjino në kohë të Perandorisë që Shqipet sundonin botën./gazetaimpakt