Emisioni IMPAKT Opinion

Allahu e ruajtte Shqiperine nga mallkimi i kultit muxhahedin te Marjam Rajavit

 

Ne videon me siper Dr. Olsi Jazexhi diskuton me Gjergji Thanasin kercenim qe Shqiperia perballet pas sulmit terrorist dhe vrasjes se Dr. Mohsen #Fahkrizades ne Tehran nga nje grup terroristesh.

Diskutohet perfshirja e mundeshme e muxhahedineve iraniane dhe emires se tyre #MaryamRajavi ne kete sulm terrorist dhe rrezikun qe ky akt terrorist sjell per Shqiperine.

Analizohet transformimi i MEK-utne Shqiperi nga nje grup azil kerkuesish ne nje monster te mundshme terroriste, veprimtaria e tyre ilegale, thyerja e kodit penal dhe mbeshtetja e turpshme qe qeveria shqiptare i jep kesaj organizate, ne nje kohe kur gjyqesori shqiptar me urdher te nderkombetareve burgos dhe diskriminon muslimanet shqiptare, te cilet sikur eshte edhe rasti i Bardhi Guzes nje besimtar nga Shijaku jane arrestuar dhe burgosur vetem per nje sharje kunder ushtrise izraelite 3 vite me pare. 

Ne videon ne anglisht diskutohen skenaret dhe sulmet e rreme terroriste qe organizata ish-terroriste MEK mund te ndermarre nese do i kerkohet nje gje e ketille nga administrata Trump dhe Izraeli ne javet qe do te vijne per te krijuar nje precedent lufte me Iranin.

Diskutohen ndryshimet qe mund te ndodhin me MEK-un pasi presidenti Joe Biden te vije ne pushtet ne SHBA – kuptohet nese MEK nuk ndermerr ndonje sulm te rreme surprize kunder demokracise amerikane dhe marrjes se pushtetit nga presidenti Biden ne ditet ne vijim.

Ne video jepen shembuj sesi MEK ka krijuar lajme te rreme terroriste kunder Iranit nga Shqiperia dhe sesi komanda e MEK-ut ka mundesi te bej dicka te ketille kunder Shqiperise dhe Evropes – nese nje gje e ketille i kerkohet nga sponsoret e saj.