ALLAHU EKBER: 14 herë në haxh, ja gruaja që kursimet e jetës i investon për udhëtimin e jetës [VIDEO]Shembuj të tillë ka pak nëpër botë por me të vërtetë kjo bën që të turpërohemi kur i shikojm veprat e kësaj gruaje madhështore. Grua e cila bën ibadet dhe adhurime më shumë se shumë të rinjë sot të cilët arsyetohen se nuk kan para për Haxh ndërsa bëjnë pushime luksoze.