Islamofobi

Alon Ben Meir ankohet pse kosovarët ndërtojnë xhami

Në një status në facebook gazetari çifut Alon Ben Meir është ankuar se pse kosovarët muslimanë po ndërtojnë xhami. Sipas tij, ndërtimi i xhamive është pengesë për arsimin, ekonominë dhe rrugën e Kosovës drejt BE-së. Statusi i tij islamofob ndërkohë është është pasur edhe nga miqtë e tij me përgjigje të mbushura me urrejtje mbi islamin sikurse këto më poshtë.

Statusi i plotë:

Alon Ben Meir: “With less than 2 million people, #Kosovo already has 1,000 mosques, and Turkish & Arab organizations are still building mosques instead of building schools or investing in economy. Kosovo is failing its own future toward the EU.”

“Me më pak se 2 milionë njerëz, Kosova tashmë ka 1.000 xhami, dhe organizatat turke dhe arabe vazhdojnë të ndërtojnë xhami në vend që të ndërtojnë shkolla apo të investojnë në ekonomi. Kosova po dështon me të ardhmen e vet ne drejtimin drejt BE.”