Shqiperia

Ambasada e Palestinës deklaron që nuk ka njohuri për dokumentin e celulës së Muhamed Dahlanit

Ambasada e Shtetit të Palestinës në Shqipëri ka është shprehur e shqetësuar për një dokument që së fundimi është në qarkullim por që ka dalë dhe në media.

Gjithçka u zbulua sapo filluan hetimet dhe vërtetuan se diçka e tillë nuk ekziston.

Ambasada e Shtetit të Palestinës Tiranë – Shqipëria Numri: Co … 7 – ا۔ Data: e / P1 / .220 Nr: 1. 6.30.345 Data: 31.05.

Ambasada e Shtetit të Palestinës në Republikën e Shqipërisë ju shpreh respektin dhe konfirmon se nuk ka njohuri për dokumentin e supozuar që ka qarkulluar së fundmi në disa media që eështë lëshuar nga Ambasada e Shtetit të Palestinës në Republikën e Shqipërisë.

Pas hetimit, u zbulua se nuk ekziston në të dhënat e ambasadave, e cila konfirmon se bëhet fjalë për një dokument të fabrikuar që ka për qëllim dëmtimin e besimit në institucionet shtetërore dhe punën e ambasadave të Shtetit të Palestinës, veçanërisht në këto rrethana vendimtare që po përballen me kauzës e njerëzve tanë.

Ambasada e Shtetit të Palestinës u bën thirrje të interesuarve që të mos i dëgjojnë këto pretendime dhe të hedhin poshtë të gjitha përpjekjet për të shtrembëruar pozicionin e Shtetit të Palestinës dhe institucioneve të tij. PALIN SHTETI I TIRANS: 2020/11/11 Watts 0 Ma Tirsa Ambasada e Shtetit të Palestinës në Republikën e Shqipërisë./gazetaimpakt

OPINIONE

INTERVISTA