Opinion

Angli dënohen 2 shqiptarë “bahcevanë” kanabisi

Nga GJERGJI THANASI

Gjykata angleze dënoi me nga një vit burg secili dy “bahcevanë” kanabisi. Të dënuarit janë shqiptarët: Alfred Smakaj 24 vjec dhe Gjergj Mhillaj 25 vjec. Ata u arrestuan nga policia, ndërsa po largoheshin me vrap nga një banesë e shndërruar në fermë kanabisi. Në banesë ishin mbjellë 602 bimë kanabisi, që mund të prodhoninn deri në 45 Kg. kanabis./gazetaimpakt

OPINIONE

INTERVISTA