Arinjtë në Rusi po hyjnë nëpër banesa

Në Novaya Zemlya të Rusisë u shpall gjendje emergjente. Kjo për shkak të “agresionit të arinjve”, të cilët kanë nisur të hyjnë nëpër banesat e njerëzve. Arinjtë po hyjnë nëpër shtëpitë e njerëzve në këtë qytet të lashtë dhe me pak banorë. Qyteti nuk ka më shumë se 1000 banorë.

Shumë arinjë kanë hyrë nëpër banesa dhe se disa prej tyre janë treguar edhe agresivë me njerëzit. Banorëve iu është thënë se nuk duhet të qëllojnë mbi arinjtë, për shkak se ata janë specie të rralla dhe rrezikojnë zhdukjen. Lëvizja e arinjve deri në banesa besohet se ndodh për shkak të ngrohjes globale e gjithashtu në zona malore nuk ka ushqim.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne