Arkitekti ‘dekonspiron’ shtëpinë luksoze në Tiranë të deputetit të majtë

Ai nuk kishte fatin të ishte ministër i kësaj qeverie, por jeta e tij nuk do të jetë më pak komode edhe pas kësaj…

Të paktën nisur nga fotot e apartamentit të tij që ligjvënësi posedon në kryeqytet.

Kjo supershtëpi i përket një deputeti të majtë, banesën e të cilit e ka “dekonspiruar”(pa dashje) arkitekti që i ka areduar apartamentin, diku pranë kopështit Zoologjik.

Por edhe pse kurioziteti mund të jetë mjaft i madh, për arsye etike jemi të detyruar të mos i përmendim emrin.

Fundja, apartamentin luksoz dhe komod ai e ka bërë për qejfin e tij, pasi me parë se të ishte një deputet ka qenë një biznesmen… mund ta ketë edhe trashëgimni nga gjyshi, ose ‘dhuratë’ nga njerëzit e gruas, po ç’rëndësi ka kjo…?!

Shikoni këto foto që “Mapo.al” sjell për ju dhe mundohuni ta kopjoni… të paktën aredimin./Mapo.al/

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne