Athinë, grekët protesta përpara ambasadës shqiptare (VIDEO)

Vrasja e Kostandin Kacifas ka shkaktuar reagime ndër njerëz dhe institucione, ata të Shqipërisë dhe të Greqisë. Opinioni publik shqiptar dhe ai grek u trondit, kur u mor vesh se 35 vjeçari Kacifas ka ndërruar jetë, si rrjedhojë e faktit se u qëllua për vdekje nga RENEA, pasi më herët kishte qëlluar me armë zjarri në drejtim të policisë.

Vrasja e Kostandin Kacifas ka shkaktuar reagime ndër njerëz dhe institucione, ata të Shqipërisë dhe të Greqisë. Opinioni publik shqiptar dhe ai grek u trondit, kur u mor vesh se 35 vjeçari Kacifas ka ndërruar jetë, si rrjedhojë e faktit se u qëllua për vdekje nga RENEA, pasi më herët kishte qëlluar me armë zjarri në drejtim të policisë.

https://youtu.be/3W6kic_fRd8

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne