Avokatja:Përdorimi i fëmijëve nga politikanët shkelje të drejtash,abuzive!

Gjatë fushatave elektorale, shpesh i kemi parë fëmijët, pranë politikanëve dhe kandidatëve për deputet.

Avokatja, Migena Balla, thotë se prekja e fëmijëve është shkelje e të drejtave të fëmijëve. “Nuk ka të drejtë politikani të prekë fëmijën tim, është shkelje absolute e të drejtave. Në vendet e huaja, prindërve u hiqet kujdestaria, sepse lejojnë një person të tretë të prekë fëmijën e tyre”./topchannel

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne