Bashkia Shkodrës vend pune për nepotikët

FAMILJA E MADHE E BASHKISE
(lista)

Nje nga pikat me te “forta“ te bashkise se Shkodres ne vite, eshte nepotizmi ekstrem qe ka vijuar te mbreteroje kete institucion edhe pse kryetaret shkojne e vijne.
Bashkia eshte kthyer ne nje familje te madhe ne te cilen eshte veshtire te depertosh a te kerkosh informacion, pasi kudo gjen burrin apo gruan, djalin, vajzen apo nipin e mbesen e nje funksionari.
Jam e sigurt se lista e emrave te meposhtem do te ngjalle debat, do te kete reagime e do te dalin “talente“ qe do na thone se kane fituar konkurse.
Po, po. Konkurset e Lorencit e Voltanes. Me mire te kursehen dhe te rrine ne ato fole pellumbash ku vegjetojne pa me te voglen merite. Fundja askush se merr mundimin tu kerkoje llogari.
Gjithashtu jam e sigurte se kjo eshte vjetem nje liste e cila shume shpejt, ndoshta edhe me ndihmen e miqve te faqes do te pasurohet çdo dite.
Shkodra nuk eshte bashkia, e aq me pak bashkia eshte Shkodra.

Lista:

1 – Voltana Ademi (kryetare e bashkise), Fran Mjeda (specialist ne Ujesjelles – Kanalizime) – burre e grua.
2 – Mark Molla (drejtor i ujesjelles – Kanalizime), Emiliano Molla (shofer i kryetares se bashkise) – babe e bir.
3 – Filip Vila (drejtor i zyres sherbimeve sociale), Anton Pavaci dhe xhaxhai i tij (te dy punonjes ne impiantin e ujesjellesit te Shirokes) – kusherinj te afert me z. Vila.
4 – Pjerin Rraboshta (keshilltar juridik i kryetares) – Stesi Rraboshta (ekonomiste shtese tek FK Vllaznia) – burre e grua.
5 – Vildana Gushta (keshilltare e PD ne keshillin bashkiak, anetare e bordit mbikqyres te ujesjelles – kanalizime), Ingrid Gushta (financiere ne zyren e kultures se bashkise), Agim Gushta (punonjes ne Ujesjelles – Kanalizime) – nena me dy femijet.
6 – Naval Gjyli (specialiste tek ndihma ekonomike), Gerti Gjyli (financier ne Teatrin Migjeni), Doris Gjyli (Juriste ne Ujesjelles – Kanalizime) – nena me dy femijet.
7 – Mark Laloshi (ish- administrator i Velipojes, ish – anetar i bordit mbikqyres te FK Vllaznia, aktualisht keshilltar i kryetares se bashkise), Roza Laloshi (ne zyren e Tatim – Taksave – Bashkia Shkoder) – burre e grua.
8 – Erion Dilaveri (zyra e investimeve Bashkia Shkoder), Jerta Bushati (Juriste sektori ne bashki) – burre e grua.
9 – Gjorgjeta Hila (Pergjegjese tek prokurimet publike ne bashki), Gitjan Plani (punonjes ne Ujesjelles – Kanalizime) – burre e grua.
10 – Esmeralda Sokoli (zyra e urbanistikes ne bashki), Nereida Zalefi (nepunese ne Ujesjelles – Kanalizime) – nene e bije.
11 – Fatjon Kraja (zyra e medias ne bashki), Imelda Kraja (zyra e sherbimeve sociale) – burre e grua.
12 – Makbule Lohja (arketare ne arsimin parashkollor – çerdhet), Sidi Lohja (drejtor ne qendren kulturore “Pjeter Gaci“, i emeruar direkt pas diplomimit) – nene e bir. Gruaja dhe djali i ish – kreut te keshillit bashkiak Bardh Lohja.

Nga Monella Vagabonda

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne