Shqiperia

BLENDI FEVZIU SHPËRTHEN NË OPINION: MA GJENI DREJTORIN E AKEP

Ka shpërthyer ashpër Blendi Fevziu ndaj Agjencisë së Komunikimeve Elektronike dhe postare e cila e kishte përfshirën portalin e tij Opinion.al në listën e portaleve të paregjistruar dhe që nuk kanë numër Nipti.

Por kjo është hedhur poshtë nga Fevziu, i cili tha se portali i tij ka 3 vite që është i regjistruar.

“Ky është karagjozllëk. Ne kemi prej 3 vitesh që kemi NIPT. Kjo që bëri AKEP është shpifje.

Kur e bëjnë me mua dhe Opinion që ka mundësi ta thotë live këtë padrejtësi, imagjino çfarë mund t’i bëjë një të panjohur dhe hallexhiu. Ma gjeni drejtorin e AKEP. Kjo është shpifje”, tha Fevziu.

Burimi: Insajderi