Shqiperia

Bojkot total në FEUT, të gjitha klasat bosh

Në fakultetin e Ekonomisë në Tiranë vijon bojkoti prej të gjithë studentëve. Studentët dhe pedagogët, pa përjashtim kanë bojkotuar procesin mësimor.

Ky bojkot total vjen pas votimit që u bë në fakultet, ku shumica e cilësuar e studentëve votoi për ndërprerjen e mësimit.

Studentët tregojnë se Dekani i FEUT ka lajmëruar në media për rifillimin e procesit mësiomor, por ky informacion përgënjeshtrohet si i pasaktë prej tyre.

OPINIONE

INTERVISTA