Bota

Brazil, protesta të gjera kundër korrupsionit të presidentit të këtij vendi

Partitë majtiste dhe sindikatat e punëtorëve në Brazil kanë organizuar protesta të gjera kundër korrupsionit financiar të presidentit të këtij vendi.

Agjencia e lajmeve IRIB njoftoi se protestuesit brazilianë në rajone të ndryshme të këtij vendi kanë kërkuar shkarkimin e presidentit brazilian Mishel Tamar dhe organizimin e zgjedhjeve të përgjithshme. Javën e kaluara Gjykata e Lartë e Brazilit ka deklaruar se Mishel Tamar ka marrë ryshfet disa miliona dollarë, mirëpo Tamara thotë se dokumentet dhe dëshmitë e paraqitura janë fals./ PT

OPINIONE

INTERVISTA