Bota

Brexit/ Kaos në parlamentin britanik, deputetët bërtasin dhe shtrihen në sallë (VIDEO)

Prej më shumë se tre vjetësh, debatohet për mënyrën se si dhe për periudhën se kur Britania do të çanëtarësohet nga Bashkimi Evropian. Ky diskutim duket sikur nuk do të ketë fund, pas dështimeve për tri herë radhazi të kryeministrave britanikë për miratimin e marrëveshjes së Brexit-it.

Dhe askund nuk ka qenë debati më intensiv sesa në Parlament, ku detyra e kryetarit John Bercow ka qenë mbajtja e qetësisë në sallë, përmes thirres së përsëritur “Order, order!”.

Siç shihet edhe nga videoja bashkëngjitur më poshtë, deputetët nuk i kanë kursuer fyerjet, të bërtiturat, si edhe veprimet e tjera të dënueshme.Lapsi/

OPINIONE