Opinion Shkence Shqiperia

Cako: Pandemia mbaron në vitin 2025

Botuesi dhe konspiracionisti i njohur Alfred Cako ka dhënë një parashikim, duke u shprehur se Covidi do të zgjasë deri në vitin 2025. Në fakt ky parashikim nuk është pa baza logjike.

“Kjo situatë do të vazhdojë deri në këtë vit për shkak se duan të heqin të gjithë antibiotikët nga depot e farmacive, këtu do jemi do ta shikoni. Nëse shikoni televizore dhe i besoni këtë situatë do të kemi. Kush shkon në spital vdes, kush mban maskë vdes nga Covid”, ka deklaruar Cako në një prononcim mediatik.

Gjithashtu ai bëri të ditur se numri i të vdekur në SHBA është më i ulët e saj vitet e tjera.

Kujtojmë se sipas teorisë të mbështetur prej Alfred Cakos, pandemia e koronavirusit është një plan i parapërgatitur nga elita më e fuqishme financiare botërore me qëllim krijimin e një rendi të ri me një qeveri të vetme globale, një ushtri të vetme, një bankë qendrore të vetme dhe një monedhë të vetme digjitale dhe me të gjithë popujt të pajisur me mikrochip. Teksa konspiracionet shpesh herë nuk trajtohen nën një kornizë më realiste nga mediat por flaken tutje si teori absurde, ka ardhur koha që njerëzimi të marrë në konsideratë paralajmërimet e tyre pavarsisht nëse mediat mund të sugjerojnë të kundërtën.