KategoriOpinion

Islamofobi Opinion

Trendi i Islamofobisë

Saba Sarwar, Daily Times Prirja e islamofobisë është në rritje në të gjithë globin në përgjithësi dhe veçanërisht mes perëndimorëve. Kjo e bëri...

Opinion

Kush dhe çfarë do në Sudan?

Nga: Muhittin Ataman “Artisti sudanez, Asil Diab (L), ecën para një pikture murale të Mohamed Mattar, në murin e një klubi rinor në Bahri në...