KategoriOpinion

Opinion

Erdogani dhe gylenistët e KMSH-së

Nga: Hoxhë Justinian Topulli Më datën 17 Janar të këtij viti, pritet të vijë për vizitë në Shqipëri presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan. Ka...

Opinion

PLANDEMİA Sİ PERDE MJEGULLUESE!

Savash VELİU Paralel me “Plandeminë” shtrihet frikshëm edhe sulmi ndaj shoqërive me tradita kulturo-familjare të drejtuara nga qendrat e...

Opinion

“OPEN BALLKAN”!!!

Savash VELİU İ kujt është ideja e nismës gjeopolitike që shqetson rajonin ballkanik…!?? Nëqoftëse llogarisim se Ballkani ishte e ndarë në dy...

Ekonomi Opinion

LUFTA ME KAMATÈN…!

Savash Veliu Presidenti Erdoğan sfiduesi i shekullit të ri ka diçka në dorë që vepron kundër Diktaturës së Bankierëve Global. Kjo me siguri sepse...

Opinion Rajoni

EURO-AZIA FUQIA E RE GLOBALE

Savash VELIU … Turqia e Re si forcë politikoekonomike e integruar brenda forcave të reja Euro-Aziatike dhe Evropa e dezintegruar larg nga këta...

Opinion

SIONIZMI DHE ISLAMI I MODERUAR…!

 Savash VELIU Të gjitha devijimet destruktivo-degjeneruese vijnë nga bota perëndimore (të kontrolluara nga Elita e errët Botërore Siono-Pagane të...