KategoriSociale

Shkence Sociale

Media sociale?!

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Në epokën që po jetojmë, jemi duke u ballafaquar me një fenomen intensiv të medias sociale. Pasojat e krijuara nga media...

Opinion Sociale

Sikur të kishim sindikata

Arlind Qori Këndvështrimi i Ramës për sindikalizmin është ai i më dogmatikut djathtist dhe shërbëtorit më besnik të kapitalit të madh: “Ne nuk kemi...