Cfarë janë muxhahedinët në Manëz – Lidhja e tyre me Illuminatin!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=scLN8mQzMLA&feature=emb_title&fbclid=IwAR2OO8F-loPWK7EeaZCr3yDWRMenSgeACUB0Wdyi5YtcFt7SUjh1UbJ52D8

 

Ne videon e mesiperme Autental ben nje permbledhje mbi muxhahedinet iraniane te cilet per disa vite tashme jetojne ne kampin ushtarak ne Manez. Ai ne nje permbledhje te shkurter flet mbi historine e tyre si nje organizate ish-terroriste por edhe mbi historine e ardhjes se tyre ne Shqiperi tashme jo si e tille por ne menyre te cuditshme e hequr nga lista e zeze e terrorizmit. Ne video trajtohet rrezikshmeria qe paraqet ky sekt okult jo vetem ne aspektin lokal, por edhe gjeopolitik dhe ketu ceken shkrime nga shume media te njohura boterore si dhe deklarata e imam Khameneit ne rastin e atentatit ndaj gjeneral Kasem Sulejmanit. Gjithashtu Autental ne video tregon lidhjen e muxhahedineve me Illuminatin dhe mardhenien simbiotike mes tyre.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne