Opinion Video

CORONA VIRUS – CFARE PO NDODH ME EDI RAMEN?! Vladimir KOSTURI

 

Në videon më sipër Vladimir Kosturi sqaron disa prej arsyeve që e nxisin kryministrin të sillet në këtë mënyrë me qytetarët dhe urdhërat e tij ai i quan të cmenduara. Cfarë po ndodh me Edi Ramën në minutat e fundit?