Shqiperia

Çupi: Rama po gënjen dibranët me vende të përkohshme pune!

Ish-deputetja demokrate, Dhurata Çupi, ka denoncuar mashtrimin që po u bën Rilindja qytetarëve në Dibër, të cilët po i josh me emërime të përkohshme në administratë, me qëllim për tu marrë votën e 25 prillit.

Çupi shkruan se kjo është një ofertë e dëshpëruar e PS-së në këtë qytet, dhe se fitoren e 25 prillit nuk e ndal asgjë.

‘Nga kanabisi tek emërimet artificiale në administratë për të gënjyer njerëzit me një vend të përkohshëm pune.

Kaq është oferta e dëshpëruar e PS në Dibër për zgjedhjet e 25 prillit.

Punësimet e përkohshme elektorale po ndodhin në të gjithë Bashkitë e Qarkut të Dibrës. Në vend që të punojnë për interesin e qytetarëve, bashkitë po i shërbejnë interesit të PS.

Kanë punësuar 250 persona shtesë në administratë, në një kohë kur qarku i Dibrës po mpaket, sepse njerëzit po largohen.

Pa asnjë ide, pa asnjë plan të vërtetë punësimi, pa asnjë mbështetje për biznesin, po zhpenzojnë taksat e qytetarëve të vjedhur të Dibrës dhe të Shqipërisë për t’i bërë rroga për ata që mendojnë se do t’u mbledhin kartat e identitetit ditën e votimit.

Asgjë për qytetarët, asnjë shërbim për ta, ndërsa numri i të varfërve në këto zona rritet çdo ditë. Edhe ndihma sociale, si e vetmja zgjidhje për dhjetra e qindra familje, është hequr.

Punësimet e përkohshme elektorale janë mashtrime. Ato nuk e ndihmojnë Qarkun e Dibrës. Për banorët e saj dhe për të gjithë shqiptarët alternative e vetme realiste që rimëkëmb ekonominë është ajo e Partisë Demokratike. Fitoren e 25 Prillit nuk mund ta ndalë asgjë!

#ditëmëtëmira#’

/Tpz