Shqiperia

Dëbora, shfaqen problemet e para në zonat e malore

Reshjet e borës kanë shkaktuar probleme në zonat e thella për shkak të temperaturave të ulta dhe ngricave.

Kështu, zona si Lura, Kalaja e Dodës Selishta dhe fshatrat e rrethit të Bulqizës kanë vështirësi në qarkullim,

pasi ngricat e bëjnë shumë të rrezikshëm kalimin e mjeteve.

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshje të dendura bore dhe ngrica në fshatrat e Bulqizës.