Opinion

DHUNO PËR TË ARRITUR DERI TE QËLLIMI!

Dhe mos iu qasni kurvërisë, se ajo është shfrenim dhe rrugë e shëmtuar! Kur’an 17:32
Savash VELIU
 
Ditëve të fundit Kosova e Shqipëria po tronditen me skandale të sinkronizuara në korrë më qëllim të nxisine përdhunime seksuale.
A janë rastësi apo krim i organizuar në koordinim të OJQ-ve të jashtëm dhe me relevantët shtetëror të kapur peng bashkë me institucionet e tij…?!
Çuditërisht dy protesta janë organizuar për të kundërshtuar dhunën seksuale në shkolla, ndërkaq në rrjetet sociale ka nisur një fushatë për edukimin e djemve dhe mbrojtjen e vajzave. Sa interesant kinse dy gjinitë në fjalë kanë jetuar në shpella të veçuara prej njëritjetrit dhe përnjëherë me daljen e dritës së diellit djemtë të etur për mish të bardh do i sulmojnë femrat si shpellar!
Por, si mundet pas akteve të ‘’inskenuara’’ me automatizëm paraqiten opinione se çka thonë psikologët dhe s(ekso)ociologët për dukurinë e sulmeve seksuale?
Me siguri janë ca të mitur të koruptuar të bëjnë skena përdhunimesh dhe ate në oborrin e një shkolle në Prishtinë, atje ku synohet /duhet/ të futet lënda mësimore shfrenuese ‘seksologjia’, me shumë dinakëri e fabrikuar! Poashtu në Shqipëri përnjëherë me të njëjtën shije përdhunohet një e mitur! Aktet nga mediat satanike u hiperbolizuan aq shumë saqë kanë bërë bujë duke tronditur vendin ashtu siç është e regjizuar nga tutorët e mediave të dyshimta.
Me keqardhje, por në bazë të kësaj çka po shohim, rezulton se atyre kurrë su kanë munguar projektet për të arritur te qëllimi i ndyrë duke i viktimizuar të miturit tanë ata shënjestrojnë botën më të ndjeshme ‘’nënat prindër’’!!!
Prandaj mendoj se duhet këto kampanja seksiste të shfrenuara e të turpshme të lexohen më me gjakftotësi sepse pas saj lozet loja me ndjenjat e fëmijëve viktima me preteks të mbjellet urrejtja gjinore në vendet tona ku ka dominuar harmonia e përkryer kanunore të traditës së mbrojtjes së moralit të femrës me ecuri respekti për të gjitha kategorit deri më sot.
Pse gjithë kjo rrëmuj e formuar përnjëherë në prag të fund vitit shkollor? Sepse dukuria alarmante duhet të hap ortegun e erupcionit euforik që urgjentisht të merret në procesimin e arsimit po në vitin e ardhshëm shkollor të futet edukata seksuale në të!? Poashtu organet gjegjëse duhet të rekrutohen sa më shpejt psikologët, pedagogët dhe punëtorët socialë nëpër shkolla (nëse janë të pavarura dhe apolitike) ti lexojnë lojërat djallakeqe në emër të fëmijëve shkollor (një vazhdimësi e Plandemisë) të futet nga dera e vogël shfrenosja aty ku me shekuj ka patur respekt gjinor mes shqiptarëve. E vetmja mundësi që të ruhet shëndeti mendor te fëmijët e të reduktohen maksimalisht këto fenomene negative, është që shkollës t’i jepet mundësi të llogarisë në profesionistë që do trajtojn këto problematika në preventivë, jo vetëm në trajtimin mediatik dhe atë politik por me profesionalizëm jo emocional pa bërë bujën politike!
Lidhur me sulmin seksual ndaj të miturave nga mediat e fryra sduhet tu besohet secilit individ që ekspozohet si viktim sepse mund të jenë individua që aktrojn ‘viktimën’ në të njëjtën kohë të jenë ‘mbrojtës’ që ‘’protestojn nudo’’ me arroganc vetëm të arrijn formimin e opinionit të shtrembëruar dhe fatal, kinse meshkujt shqiptar janë liruar nga zinxhirët të tërbuar që turren pas çdo femre si të ishin të pamend. Sa është qesharak aq është edhe brengosëse një konstatim i azhurshëm i opinionit mediatik të kapur!
Thotë Profeti Muhammed, “Nuk është gijbet (të thuash të metat) e atij i cili i ka hequr rrobat e turpit”!
Mund ti kujtoni psikopatët e kohës së sotme se si mundohen të depërtojnë në instancat më të larta të pushtetit :
“Do të vijë koha kur edhe djalli do të ketë pjesë në fëmijët e njerëzve! I thanë: Edhe kjo do të ndodhë? Po! Ata thanë: Si do t’i identifikojmë ata fëmijë? Ai tha: “Nuk do të turpërohen dhe nuk do të jenë të mëshirshëm”.
Prandaj Edukata fetare e jo degjenerimi perverz duhet të futet në shkollat tona, gjithsesi, mbase shumica e shteteve të BE-së, moti e kanë rregulluar këtë çështje. Derisa tek ne u kthye edukata fretare në etik me njohuri religjionesh larg edukatës morale mes gjinive!
Përse fëmijēt tanë mos ta mësojnë fenë e tyre, e cila, përveç tjerash, shton dashurinë ndaj Atdheut dhe Moralit Familjar që është mbrojtësi më i mirë i shoqërisë???!!!
Kjo ndodh sepse me dekada procesi arsimor me të gjitha nivelet e saja shkollore dirigjohet nga politika ditore. Dhe me ‘Aminin politik’ ngadal ngadal Arsimi po bëhet strofka e degjenerimit total..!
Ata kërkojnë që Edukata Seksuale të shtohet nëpër shkolla si lëndë mësimore dhe secila shkollë të ketë seksologun e vet që do ua mbush mendjen e fëmijëve me turpësi larg të qenurit fëmijë me mbrojtje të privatësisë personale dhe familjare që ata pasi të arrijnë moshën e pjekurisë vet do jen më të vetdijisuar mbi njohjen e marrëdhënieve gjinore si tradicionalisht.
Vetëm ca muaj më parë përmes analizave paralajmërova se Globalistët do tentojnë të fusin në shkolla mësim të lëndës Seksuale dhe them se këta janë rropatjet e para të kësaj projekti të çthurur që tentohet të futet dhunshëm në shkolla me frikësimin e organizuar nga ca të rinjë të manipuluar me pankarte subkulturale e me fjalor rrugaçësh që striptizojn nudo pafije turpi gjatë protestave kinse në mbrojtje të femrës nga aktet seksuale derisa dihet se në prapavij fshehet qëllimi dashakeq i tutorëve të tyre të angazhuar enkas përmes OJQ-të.
Ne gjithashtu paralajmëruam se reformat nuk kanë për qëllim përmirësimin e procesit arsimor, përkundrazi, bëhet fjalë për përmbushjen e nevojave për persona të tjerë. Në programet për klasat I dhe IV përmes mësimit seksual, parashihet që nxënësit të ndërtojnë identitet të qytetarit që jeton i vetëm dhe liberal pa dhënë llogari askujt, ndërsa tendenca, sipas saj është e qartë, që të prishet marrëdhënia Familjare një process sionoglobalist.
“Popujt nuk shkatrohen me armë dhe plumba. Shkatrohen vetëm atëhere kur ndahen dhe mendojnë vetëm për veti”, thotë Sulltan Abdulhamid Han.
Këto fenomene janë produkt i rregullave dhe ligjeve destruktive të pabazuara me ligje hyjnore por vetëm në agjenda të fëlliqura me qëllim të shkatërrimit të çdo gjëje që i bashkon njerëzit. Sipas tyre Njerëzit duhet të jenë vetjak dhe të varen vetëm prej shtetit një sistem europiano perëndimor.
“Egoizmi është dashuria dhe admirimi i vetvetes në formë të çmendur duke e bëre njeriun t’i harroj të tjerët rreth tij”.
Këtyre destruktiviteteve shoqërore dhe arsimore i paraprijnë intelektualët të shkollave ateiste sockomuniste që janë larg fesë dhe të parët që sulmojn gjithçka morale në emër të modernitetit.
E pyetën një njeri të mençur para shumë kohësh: “Kur shkatërrohet një shoqëri?” Ai tha; “Kur ka intelektual pa fe dhe fetarë pa intelekt”!
Ja kjo tregon se këtu nuk ka plan për zhvillim, nuk ka strategji të gjatë për arsimin. Përkundrazi, me fuqi zbatohet reforma që dëmton procesin arsimor dhe shtetin si shoqëri morale në përgjithësi.
Prandaj Mësimdhënësit, akademikët dhe prindërit kundërshtojnë reformat e Ministrisë së Arsimit, ndërsa ajo vazhdon të publkojë afate të shkurtra për përpunim të librave dixhitale, mësim on-line masa të rrepta plandemike me distanc nga armiku fantazmë.
Këto të ashtuquajtura reforma janë paraparë vetëm nga Ministria dhe disa persona rreth saj, nuk kemi asnjë debat në shoqëri, aq më pak të dëgjohet zëri i më të prekurve në këtë proces.

OPINIONE