Shqiperia

Dokumenti që provon se prania e Veliajt në Komision ishte e paligjshme

Prania e tij është kërkuar nga opozita për të mërkurën në datën 20 dhe sot ishte parashikuar vetëm minisitrja e Kulturës, Mirela Kumbaro.

Në dokument duket qartë se Komisioni i Medias e kishte thirrur kryebashkiakun Veliaj nesër në seancë dhe ky i fundit kishte ardhur në komision i paftuar dhe në mënyrë të jashtëligjshme.

Të ngjashme