Doni të dini nëse dikush ju spiunon telefonin? Mjafton të fusni këto kode

A keni pasur ndonjëherë frikë se dikush po e përdor celularin tuaj kundër jush? Jo vetëm hakerët: edhe dashnorët xhelozë ose kolegët ziliqarë (dhe pak psikopatë) mund të jenë një problem. Falë këtyre kodeve, ju mund ta mbani veten të sigurt nga shumë probleme.

Nëse vendosni kodin * # 21 # do t’ju tregojë nëse dikush ka aktivizuar përcjelljen e thirrjeve dhe SMS. Një metodë shumë e dobishme për të kuptuar nëse monitoroheni vazhdimisht nga dikush në veçanti. Në këtë mënyrë do të jeni në gjendje të ruani privatësinë tuaj dhe të dhënat më të ndjeshme të jetës suaj private. Për më tepër, deri tani të gjithë ne futim në këto pajisje, një sërë të dhënash që duhet të mbeten absolutisht konfidenciale.

Në rast të një përgjigjeje pohuese, thjesht vendosni kodin # 62 # për të gjetur numrin e celularit ku janë devijuar telefonatat dhe mesazhet. Kështu do të zbuloni identitetin e pronarit për t’u përballur me të. Nga ana tjetër, nuk është kurrë e bukur që dikush të vendosë të na spiunojë në këtë mënyrë, veçanërisht nëse ai është një person i afërt me ne. Falë këtij mashtrimi pak të njohur mund të parandaloni që informatat konfidenciale të bëhen publike. Ju gjithashtu do të keni mundësi të verifikoni tërësisht marrëdhëniet e vërteta që ju lidhin me njerëz të caktuar. Nëse dikush, që ju jeni emocionalisht të lidhur ju spiunon, është ndoshta e përshtatshme që të krijoni një dialog të hapur dhe të sinqertë në lidhje me të.

Dhe në pritje të përballjes, mund të filloni të bëni një riparim, për shembull duke shtypur kodin ## 002 # që do të çaktivizojë përcjelljen e thirrjeve dhe SMS-ve. Gjithashtu duke shkruar në tastierë * # 06 # mund të shkoni tek kodi IMEI të telefonit tuaj. Ky është një numër shumë i dobishëm në rast të vjedhjes, gjë që do të lehtësojë shumë punën e kërkimit. Falë këtij kodi të fundit, do të mund të lehtësoni shumë punën e autoriteteve përgjegjëse për gjetjen e pajisjes suaj. Duhet ta mbani mend.

Kodi * # * # 4636 # * # * është i disponueshëm vetëm për Android, dhe është një sekuencë e veçantë sepse është në gjendje të hyjë direkt në të gjitha statistikat e përdorimit të pajisjes. Kjo do të thotë që ju mund të bëni një kërkim të plotë dhe të shihni menjëherë nëse është hapur një program, të cilin nuk keni qenë ju që e keni hapur. Falë këtij kodi, ju mund të konsultoheni me të dhëna të ndryshme për të kuptuar më mirë se për çfarë është përdorur smartphone tuaj.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne