Shqiperia

“Drejtoresha e Pergjithshme e Tatimeve urdheron punonjësit të dorëzojnë kartën e identitetit për votimet”

Ish-kryeministri Berisha ka bërë sot një tjetër denoncim, duke dëshmuar se krerët e administratës po u bëjnë presion punonjëve për votën që duhet t’i japin PS-së.

Në një postim në faqen e tij në FB, Berisha i referohet qytetarit dixhital dhe shkruan se “Drejtoresha e Pergjithshme e Tatimeve urdheron punonjësit të dorëzojnë nr e kartave te identitetit”.

 

 

OPINIONE

INTERVISTA