Shqiperia

Elena Kocaqi i shpall lufte Greqise, behet kryetare e parlamentit cam, Festim Latua president

Cami vlonjat Festim Lato e ka shpallur veten president te Camerise nga Hollanda. Pasi ka shpallur veten president, burri i shkurter Lato ka themeluar edhe qeverine e tij, ku kryetare te parlamentit te tij ka shpallur Elena Kocaqin. Me poshte mund te shikoni qeverine e Festim Latos dhe Elena Kocaqit:

Qeverine e Festim Latos e kane pershendetur edhe evgjitet e Vlores te cilet kane marshuar neper Vlore duke falenderuar Festimin si president te Camerise.

Kjo eshte nje dite me rendesi ne historine e kombit shqiptar. Festim Lato, ndryshe nga c’e akuzojne per trafikant droge dhe qe jeton me marokene ne Hollande, ne fakt eshte nje burre shteti i madh i cili do te shpalli Qamerine e madhe. Problemi i vetem i Latos eshte se ai nuk vjen dot ne Shqiperi pse e kerkojne shume persona per te kaluaren e tij.