Ekstremisti katolik Aurel Plasari shpërthen ndaj Sorosit

Debateve në lidhje me ndikimin e Sorosit në Shqipëri i është bashkuar edhe studiuesi Aurel Plasari. Nga studioja e Adi Krastës në ‘Top Channel’ ai ka folur në lidhje me ndikimin e Sorosit ne Shqiperi.

“Më 1993 ky njeri, ky individ, ka ardhur në Shqipëri nga p… i s’ëmës për të më sulmuar mua. Pra ky këlysh k…, – këtë shprehje e kam nga Kryeshërbëtori ynë, – vinte në atdheun tim për të më sulmuar mua!’’, shkruan ndër të tjera edhe Plasari.

Studiuesi ka folur po ashtu edhe për rolin e ambasadorëve dhe e ka quajtur mit fjalët se ata janë të pakorruptueshëm.

‘’MEQË MË PYETËN PËR SOROSIN
Po të mos më kishin pyetur…  “Më 1993 ky njeri, ky individ, ka ardhur në Shqipëri nga p… i s’ëmës për të më sulmuar mua. Pra ky këlysh k…, – këtë shprehje e kam nga Kryeshërbëtori ynë, – vinte në atdheun tim për të më sulmuar mua! A e përfytyron të mund t’i shkoja unë atij në ShBA dhe ta sulmoja?! Unë thosha që nuk mund të japin mësim në Universitet studentë pa diploma, nga ata që promovonte Sorosi i mbështetur nga vegla e tij në Shqipëri ambasadori i atëhershëm…”, shkruan Plasari.//Gazeta Impakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne