A eshte LGBT sëmundje?!

Nga Kreshnik Osmani

Degjoj miq e mikesha nga Kosova siç kam degjuar me pare edhe ne Shqiperi duke trajtuar çeshtjen LGBT te cilen po e imponojne dhunshem edhe atje, sepse ashtu kerkohet. E rendesishme eshte te thuhet diçka. Ne qe jemi kunder tyre, nuk jemi sepse ata jane te semure. LGBT nuk eshte semundje. Eshte deformim i vullnetshem dhe i vetedijshem i orientimit seksual. Fenomeni GAY dhe lezbizmi nuk konsiderohen semundje dhe ky eshte trillim. Nuk eshte provuar kurre shkencerisht asnje deviacion ne strukturen hormonale tek meshkujt dhe femrat qe kane te tilla prirje. Eshte perversitet i paster i stimuluar me vetedije per arsye te faktoreve te ndryshem per te cilat duhet te flitet gjate. Dua te them me kete se nje i/e burgosur nuk ka te njejtat arsye per te patur deviacione te tilla si ai/ajo qe mund te konsumoje seks natyral me partnerin/ren. Ne te gjitha rrethanat, nuk jane te semure sepse nuk perfytyrohet qe Zoti te kerkoje llogari per nje semundje. I semuri ka nevoje te kurohet dhe nuk gjykohet per semundjen e tij. Si mund te imagjinohet qe te perbuzet nje i semure sado rende qe te jete ai?! Nje semundje eshte diçka qe ta hedh Zoti per nje urtesi qe e di Ai. Ai nuk mund t’i kerkoje llogari te verberit perse nuk sheh as te shurdherit perse nuk degjon. Keshtu pra, nuk eshte semundje por deviacion dhe perversitet i zhvilluar dhe i kultivuar me vetedije dhe me zgjedhje te lire!

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne