Islamofobi

Faqja katolike: Feja e Shqiptarit është Europa justifikon islamobinë e terroristit australian

Faqja ekstremiste katolike, Feja e Shqiptarit eshte Europa justifikon islamobine e terroristit australian Brenton Tarrant. Faqja ekstremiste islamofobe e justifikon sulmin terrorist me ezanin qe thirret neper xhamia. Thirrjen per tu falur qe ben hoxha ne minaret e xhamive e quan nje ulerime. Per thirrjen islame te cilen faqja ektremiste e konsideron jo te kendshme dhe te zhurmshme, rekomandon edhe nje ligj ndalimi sikurse ne vendet e krishtera, Kanada dhe Zvicer.

Feja e Shqiptarit… ne komentet e saj kunder muslimaneve u mbeshtet edhe nga komente sikurse ky:

Agalliu Baftjar thote: Sot u promovua treni xhenet expres ne Zelande. 10 minuta 50 shahida te hyrit e Allahut.

Soto Soto shkruan: Ne cdo shtet predikimet e te gjtha feve ne gjuhen komtare edhe un sdu te degjoj arabisht me pas qen prediku italisht ne kish kurr sdo isha ba i krishter

Megjithate ne kunderpergjigje te shkrimit islamofob pati edhe komente nga shume qytetareve si keta me poshte:

Ndersa komentues te tjere pro faqes ekstremiste si Flamur Sefolli e pershendeten terroristin duke shkruar se te mbrosh vendin nga pushtuesit eshte trimeri….

OPINIONE