Shqiperia

Faqja me 10 milionë ndjekës në Facebook e bën hit në botë tolerancën ndërfetare në Shqipëri

Video blogeri arabo – izraelit Nuseir Yassin, që ka në posedim faqen e Facebook’ut, ‘Nas Daily’, ka realizuar një video për tolerancën ndërfetare në Shqipëri, video e cila është bërë hit në këtë rrjet social në gjithë botën.

Në këtë video, të formatit njëminutësh siç i bën Nuseir, paraqitet Shqipëria si një shtet me katër fe të ndryshme, por që askush nuk e sheh si të huaj tjetrin, dhe të gjithë e identifikojnë vetën si shqiptarë.

Nuseir e paraqet këtë si vlerë të rrallë të kombeve në botë, ku një popull ka disa fe të ndryshme, por njerëzit e atij vendi, lidhjen me Zotin e kanë krejt personale, dhe nuk u pengon feja e tjetrit.

 

OPINIONE