Bota

Fjalët e Putinit për Turqinë në dokumentarin për rendin botëror

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin u prononcua për dokumentarin e quajtur Rendi Botëror në 2018-të dhe tha se marrëveshjet me Turqinë kanë dhënë efekt. “Sado të vështira të jenë marrëdhëniet ndërmjet vendeve të rajonit ne u ulëm në tryezë me Turqinë dhe Iranin dhe u bëmë garantues të disa marrëveshjeve. Edhe këto marrëveshje po funksionojnë” tha Putin./ “Haber Türk”/ trt