Shqiperia

FOTO/ Studentët krijojnë një ekspozitë me meme para kryeministrisë

Ndonëse protesta e studentëve është pezulluar përkohësisht për të rinisur sërish në janar, disa prej të rinjve duket se nuk dinë të ndalen.

Ditën e sotme ata kanë dalë në protestë duke ndërtuar një ekspozitë sipas konceptit të tyre me disa nga memet më të spikatura gjatë protestës.

Gjatë javëve të protestës, një nga elementët më të spikatur kanë qenë pikërisht memet dhe shprehjet ironike plot kreativitet të studentëve.

Ekspozita e tyre sot do të qëndrojë e hapur deri në orën 16:00.